Az Ön tanácsadója
betöltés...
Terméktanácsadó

Három módszer, amely hathatós segítséget nyújt az AGE ellen.

Három módszer, amely hathatós segítséget nyújt az AGE ellen.

AGE az ételekben

TrūAge Max is clinically shown to lower AGEs by 24%

Az ételekben lévő, hő hatására felbomló szénhidrát- és fehérjemolekulák átalakulásakor jön létre az AGE. A sütés vagy grillezés helyett javasolt inkább párolva, buggyantva, gőzölve vagy főzve elkészíteni az ételeket, mert így jelentősen csökkenhet az AGE tartalmuk. A kiegyensúlyozott táplálkozás nagyban elősegítheti az AGE-szint csökkentését.

Max is the focal product of the TruAge Core line, which includes Max, TruAge Performance Rapid Fuel, TruAge Body Sugar Stop and TruAge Skin AGE Therapy Gel. These four products represent the ultimate multi-faceted AGE-fighting system. Each TruAge Core product works in harmony to target four specific areas of AGE prevention and disruption. There is no better way to fight the effects of aging.

Tegye jobbá életét


Az életmód nagyban befolyásolja az AGE-szintet jó, de akár rossz irányban is. Az alábbi módokon csökkentheti AGE-szintjét:

  • Mozogjon rendszeresen
  • Kerülje az alkohol- és dohányfogyasztást
  • Aludjon sokat
  • Kerülje a stresszt
  • Táplálkozzon egészségesen
  • Mozogjon egy keveset minden nap

Csökkentse AGE-szintjét egészséges táplálkozással, rendszeres mozgással és a stressz kerülésével.

Legyen tudatosabb

Segítsen másoknak is megismerni az AGE-t

A tudás hatalom. Kezdjen bele az AGE tanulmányozásába, ismerje meg a hatásait, hogy hogyan tudja szabályozni azt, majd segítsen másoknak is, hogy ugyanezt tegyék. Mutassa meg ezt a videót a barátainak. Tudatos odafigyeléssel saját és környezete egészségére is nagy hatással lehet.

Shine a light on AGEs, and help improve the health of everyone around you.