Az Ön tanácsadója
betöltés...
Terméktanácsadó
TrūAge Scanning Turné
További információk itt
JELENTKEZZEN MOST
Íme a forradalmian új
Developed by scientific technicians and validated by over 100 studies, the TruAge Scanner delivers an accurate reading of your body’s AGE levels in about 20 seconds.
Miért?
Tudjon meg többet
Mit tudhat meg a TrūAge-ből?
Hogyan?
Tudjon meg többet
Ismerje meg a TrūAge-ét a klinikailag tesztelt TrūAge Scannerrel!
Mikor?
Tudjon meg többet
Kérjen TrūAge felmérést!
 
Miért?
Mit tudhat meg a TrūAge-ből?
Az idő múlásával az emberi szervezetben egyre több AGE keletkezik, és ennek jelei észrevehetőek a testen. Az egészségtelen életvitelből fakadó kockázati tényezők, legyen az elégtelen táplálkozás vagy mozgáshiány, szintén felgyorsítják az AGE képződés folyamatát. Ezért gondoljuk, hogy hasznos a TrūAge ismerete. A saját TrūAge-e megmutatja az Ön testének életkorát a ténylegeshez képest. Úgy gondoljuk, hogy igazán érdekes megismerni az TrūAge-et, hiszen egy egészségesebb életmód felé irányíthat, ösztönző lehet az egészségesebb ételek és a több testmozgás melletti döntésben.
 
Hogyan?
Ismerje meg a TrūAge-ét a klinikailag tesztelt TrūAge Scannerrel!
A TrūAge Scanner egy szabadalmaztatott készülék, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy meghatározza az AGE-szintet a bőrön keresztül. A Scannert az engedélyezési eljárás keretén belül egészséges alanyokon tesztelték. A szövetminták AGE tartalmát összehasonlították a TrūAge mérésekkel, és a kapott eredmények bizonyították a TrūAge mérések hitelességét. A jóváhagyott eredmények több mértékadó folyóiratban is publikálásra kerültek. A TrūAge Scanner gyors, fájdalommentes vizsgálatot biztosít, alig 20 másodperc alatt képes a pontos felmérésre a karon keresztül.
 
Mikor?
Jelentkezzen TrūAge felmérésre!
Elkötelezettek vagyunk az AGE bemutatása mellett az egyész világon. TrūAge Scanning Turné - hamarosan. Tekintse meg a részleteket!